perjantai 3. heinäkuuta 2015

Tere Eesti!

Moi! Huomenna aamulla ihan liian aikaisin on lähtö tallinnaan! Menen sinne parhaan kaverini, äitini ja äitin työkaverin kanssa. Ajattelin ostaa vähän kouluvaatteita, paitoja, farkut ja sitten tietty pari uutta Victoria's Secret hajuvettä tai body mistiä ja myös tietty oreoita. Hei, olenko ainoa, joka on ihan hurahtanut semmoisiin pitkähihaisiin, harmaisiin paksuihin collegepaitoihin? Minusta niitä on helppo yhdistellä vaikka farkkujen ja hameiden kanssa. Toinen, mitä aion ostaa on farkut. Mulla on varmaan viidet mustat/tumman harmaat farkut, ja nyt ajattelin ostaa sellaiset perus siniset tai vaalean siniset farkut. Ostin nimittäin tässä vähän aikaa sitten vaaleansiniset boyfriend- farkut ja ajattelin että tämän väriset pillifarkut olis ihan kivat:)
En osta VS tai oreoita sen takia että ne on massajuttu, vaan siksi, että oreoissa ei ole kauheasti maitoa, joten voin antaa niitä serkulleni joka on aika useasti meillä, Tykkään myös enemmän oreoiden siitä itse keksi-osasta, se kreemi siellä sisällä on melkein sama kuin dominokekseissä. VS tuotteita ostan siksi, että ne on aika halpoja jos vaikka vertaa johonkin bossin hajuvesiin. VS on myös siitä kiva, että ne pullot ovat kiva sisustuselementti varsinkin jos käyttää body mistejä, ja sen lisäksi minä tykkään niistä tuoksuista. Itsellä on tällä hetkellä kolme Victoria's Secretiä.
Pakko suositella, jos on tälläinen herkuttelija kuten minä, ja olet Virossa jossakin Prismassa, kannattaa käydä vilkaisemassa sinne pullaosastolle. Ne on ihan älyttömän halpoja siellä ne herkut. Itse tulee aina ostettua bussimatkalle kaikkea herkkuja:D
Joo. Tulen Helsingin Katajanokan terminaalilta bussilla kotiin. Asun siis Paimion keskustassa. Kukaan ei varmaan tiedä, missä Paimio on, mutta voin vähän antaa suuntaa: Helsingistä autolla kaksi tuntia Turkuun päin. Jos tulee Helsingin motaria, päätyy Paimion toiselle huoltoasemalle.
Mutta, mä tästä lähdenkin pakkaamaan tavaroita. Lupaan ottaa paljon kuvia Virosta ja laitan joitakin tänne. Nähdään taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti